Odmeňovanie zamestnancov a zdroje financií - Sumková, Mária
Systém odmeňovania. Odmeňovanie v súkromnom sektore. Forma mzdy. Spôsob financovania. Odmeňovanie vo verejnom sektore. Trendy v systéme odmeňovania.