Zamestnanecké "benefity" z daňového hľadiska - Piršelová, Dagmar
Zamestnanecké benefity ako zamestnanecké výhody, čím zamestnávateľ zvyšuje motiváciu k práci, stabilitu aj skvalitnenie života zamestnancov. Daňový aspekt. Ktoré benefity treba zdaniť (zdaniteľné príjmy). Benefity, ktoré sa zamestnancom nezdaňujú.