Zavádzanie Market intelligence ako faktora úspešnosti v oceliarskom podniku - Zahumenský, Peter
Význam market intelligence v súčasnom podnikateľskom prostredí. Analýza nástrojov Market intelligence a ich reálne uplatnenie v oceliarskom priemysle.