Personálne riadenie v kontexte výziev v organizáciách poskytujúcich zdravotnú starostlivosť na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Ľudské zdroje v zdravotníctve. Strategické personálne riadenie. Personálne riadenie zamerané na kompetencie, organizačnú kultúru a vzťah k zákazníkovi.