Deskriptívna analýza vzťahov úrovne spoplatňovania skládkovania komunálneho odpadu v Európskej únii - Stričík, Michal, 1969-
Identifikácia úrovne výšky poplatkov na skládkovanie komunálneho odpadu v jednotlivých krajinách Európskej únie a množstvo skládkového a zhodnocovaného komunálneho odpadu. Ich vzťah s rôznymi ekonomickými ukazovateľmi a zhodnotenie primeranosti a smerovanie vývoja výšky poplatkov na Slovensku.