Právní a etické podmínky pro reklamu pojišťoven - Mesršmíd, Jaroslav
Právne a etické pravidlá pre reklamu všeobecne a pri tvorbe reklamy vyplývajúcej zo špecifikácie poistenia a poistného produktu. Obsah a rešpektovanie tvorby reklamnej stratégie a reklamného posolstva v poisťovníctve.