Využitie komplementárnosti manažérstva kvality a manažérstva znalosti pri vytváraní učiacich sa organizácií - Mizla, Martin, 1955-
Pojem manažérstvo znalostí a manažérstvo kvality. Atribúty manažérstva znalostí. Osem zásad manažérstva kvality. Učiaca sa organizácia. Prístupy k definovaniu pojmu učiaca sa organizácia. Integrácia manažérstva kvality, manažérstva znalostí a učiacej sa organizácie.