Doručovanie písomností v odvetví pracovného práva - Mičudová, Tatiana
Okruh doručovaných písomností. Spôsoby doručovania písomností. Preukázateľnosť doručenia písomnosti poštovou prepravou zo strany zamestnávateľa a zo strany zamestnanca. Právne následky doručenia písomnosti bez ohľadu na spôsob doručenia. Osobitosti doručovania prostredníctvom poštovej prepravy. Odmietnutie prijatia písomnosti. Zmarenie doručovania.