Možnosti riešenia vybraných problémov kvality produkcie a výrobného procesu v skúmanom podniku - Andrejovský, Pavol, 1975-
Návrh na riešenie, ktoré by pomohlo znížiť nepodarkovosť vo výrobnom procese vybraného produktu Kahanec 25 g.