Ekonomické aspekty ochrany životného prostredia - Krištanová, Anna
Model optimálnej kvality životného prostredia. Určenie optima kvality životného prostredia na makroekonomicej úrovni. Štruktúra environmentálnej politiky. Podnikové účtovníctvo. Finančné a daňové účtovníctvo. Moderné nástroje manažérskeho účtovníctva.