Teoretické prístupy k marketingu inštitúcií terciárneho vzdelávania: východiská a aktuálne výzvy - Bikárová, Eva
Komparatívna analýza rôznych teoretických prístupov k marketingu inštitúcií terciárneho vzdelávania, pomenovanie jeho špecifík a identifikovanie aktuálnych výziev, ktorým v súčasnosti vysoké školy čelia.