Pracovnoprávne vzťahy a účasť zástupcov zamestnancov na nich - Beracka, Ondrej
Kolektívne pracovnoprávne vzťahy. Jednotlivé formy zastúpenia zamestnancov. Zástupcovia zamestnancov a ich ochrana. Príklady z praxe.