<The> Costs of credibility: a case of Macedonia - Dráb, Ján
Prvé roky nezávislosti ako kľúčový ukazovateľ vývoja. Cielenie menového kurzu, hospodárska kríza vývoj kurzu. Zložky HDP, zahraničného exportu, miera úrokových sadzieb, rast vládnych výdavkov a inflácia.