[Náčrt vývoja slovenskej teórie marketingu] - Lieskovská, Vanda, 1961-
Recenzia na publikáciu, ktorá mapuje v komplexnom a mimoriadne podrobnom kontexte vývoj marketingovej teórie od samotného vzniku až po súzčasnosť v konštrukcii rôznych vývojových medzníkov, ktoré sa podpísali pod jej etablovanie nielen v teoretickej, ale následne aj v praktickej rovine.