Dostane se pojištění cestovních kanceláří z patové situace? - Jandová, Lucie
Problematika povinného poistenia záruky v prípade úpadku cestovnej kancelárie. Informačná povinnosť cestovných kancelárií a novelizácia zákona upravujúceho povinné poistenie záruk pre prípad úpadku cestovnej kancelárie v Českej republike.