Behaviorálne financie dnes - Pilch, Ctibor, 1957-
Ľudské rozhodnutia v dejinách ekonomického myslenia. História vzniku behaviorálnych financií. Vývoj správania. Teoretické predpoklady štandardnej finančnej teórie a jej nedostatky.