Mezinárodní zdanění: vydání konečných zpráv BEPS - Žaloudek, Josef
Projekt BEPS (Base Erosion and Profit Shifting), obsahujúci závery týkajúce sa špecifických pravidiel, ktorých obecným záujmom je zamedzenie agresívneho daňového plánovania a štruktúr vedúcich k presunutiu zdanenia do jurisdikcie s výhodnými daňovými režimami. Implementácia opatrenia BEPS v rámci Európskej únie.