Národné účty vo verejnej správe - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúcej časti. Základná charakteristika sektora verejnej správy v rámci systému národných účtov ESA 2010. Prehľad o základných jednotkách používaných v inštitucionálnom sektore verejnej správy.