Budoucnost pojišťovnictví: biometrický podpis na scénu! - Urban, Vít
Biometrický podpis ako prijateľná alternatíva klasického "papierového" podpisu. Kombinuje výhody vlastnoručného podpisu i plnej digitalizácie dokumentov a spĺňa všetky právne požiadavky dané legislatívou Európskej únie. Koncept bezpapierovej kancelárie (paperless office) a náklady ušetrené na papierové dokumenty.