Co nedá spát ředitelům pojišťoven? - Hrdý, Martin
Výsledky globálneho prieskumu názorov vrcholových predstaviteľov poisťovní a odborníkov na poistnú problematiku, zamerajúci sa na hrozby, ktorým poistný trh čelí, a ktoré môžu v budúcnosti spôsobiť závažné problémy.