Sortimentná politika v maloobchode a jej uplatňovanie vo vybranej spoločnosti - Hanzlíček, Lukáš
Príspevok charakterizuje sortimentnú politiku ako súčasť produktovej politiky, proces tvorby sortimentu a základné sortimentné stratégie. Spôsob uplatňovania sortimentnej politiky v maloobchode na Slovensku. Pozornosť je venovaná spoločnosti GG Tabak, a.s., ktorá je na slovenskom trhu lídrom v predaji tabakových výrobkov. Dôvodmi pre výber spoločnosti GG Tabak, a.s. sú jej významné postavenie na slovenskom trhu, hustota predajnej siete a výrazné vodcovstvo v segmente tabakových výrobkov.