Kultúrne dedičstvo v prostredí internetu - Bednárik, Richard
Situácia na Slovensku z hľadiska možností digitalizácie kultúrneho dedičstva a právne otázky s tým spojené. Operačný program Informatizácia spoločnosti, ktorého cieľom je digitalizácia a vytvorenie centrálnej infraštruktúry prepájajúcej jednotlivé informačné systémy pamäťových a fondových inštitúcií (PFI).