Akvakultúra - význam, prínosy a riziká - Vidová, Jarmila, 1967-
Vzhľadom na trvalý rast svetovej populácie sa akvakultúra (potravinárske odvetvie s najrýchlejším rastom) stáva v porovnaní s minulosťou čoraz významnejším odvetvím. Vývoj akvakultúry. Hlavné krajiny EÚ z hľadiska produkcie akvakultúry. Pozitívne a negatívne stránky akvakultúry. Viacročný národný strategický plán rozvoja akvakultúry Slovenskej republiky na roky 2014 – 2020.