Engagement je konkurenční výhoda - Kazdová, Alena
Štúdia o motivovanosti zamestnancov. Udeľovanie titulu Aon best employer na základe hodnotenia firmy vlastnými zamestnancami. Trend klesania spokojnosti s top manažmentom. Tajomstvo vysokej angažovanosti zamestnancov. Firemná kultúra, ktorá priťahuje. Komunikácia a dôvera. Podpora zdravého spôsobu života. Výber a udržanie správnych ľudí.