Migration Policy of Slovak Republic: Issues and Challenges - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Migračná politika, uplatňovaná na Slovensku po vstupe do Európskej únie. Slabé stránky a odporúčania, prispievajúce k zintenzívneniu tokov kvalifikovaných migrantov na Slovensko. Zahraniční študenti sú predchodcami vysoko kvalifikovaných migrantov.