Development of the Balance of Payments in the Czech Republic since 1993 with the Emphasis on Current Account - Drábek, Jaroslav
Sledovanie platobnej bilancie Česka od roku 1993 do roku 2012. Pozornosť je venovaná bežnému účtu platobnej bilancie a prognóze jeho budúceho rozvoja do roku 2020.