Ochrana obchodních informací - Kejhová, Hana
Obchodné informácie ako dôležité aktívum podniku. Čo je informácia. Zákonom uložená povinnosť mlčanlivosti. O čo by sa mali zaujímať podniky. Podceňovanie ochrany obchodných informácií. Obchodné informácie a nekalá súťaž. Pracovnoprávny vzťah a ochrana informácií. Znalostná ekonomika a IT bezpečnosť. Príklad riešenia bezpečnosti vo firme. Bezpečnostné previerky pre manažérov.