Tajemství nenásilné komunikace - Kejhová, Hana
Marshall B. Rosenberg vo svojej knihe Nenásilná komunikace učí, ako urovnať spory a strety v rôznych prostrediach, firmách, medzi etnickými skupinami, či partiách v getách. Štyri fázy nenásilnej komunikácie. Chaos medzi pocitmi a myšlienkami. Vyjadrenie potrieb vhodným spôsobom. Násilie ako riešenie konfliktu. Vďačnosť a ocenenie.