Adaptation of Natural Resources and Disaster Risk Management: Two Approaches to One Problem - Černota, Mikuláš, 1979-
Intedisciplinárny charakter problému. Lesy, ako príklad postihnutého prírodného zdroja. Nástroje riadenia rizík katastrofy.