Ukraina i OECR: celesoobraznosť gosudarstvennoj podderžki investicij - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Priame zahraničné investície na Ukrajine. Investície z krajín OECD. Investície vo finančnom sektore. Publikácie o štátnej podpore investícií. Súvislosť medzi prílevom PZI z krajín OECD a činnosťou diplomatických zborov v týchto krajinách.