Global Financial Economic Crisis and Its Impact on the Economy of Selected Nordic Countries - Chuguryan, Simona, 1977-
Povaha finančnej a ekonomickej krízy v kontexte cyklov ekonomického rozvoja. Ako Švédsko a Dánsko prežili nedávnu globálnu krízu.