Analiz ukrainskogo eksporta s točki zrenija ekonomičeskoj diplomatii: gravitacionnaja modeľ - Raneta, Leonid, 1982-
Regresná analýza ukrajinského exportu z pohľadu vplyvu hospodárskej diplomacie na export.