Finančná kontrola a vnútorný audit - Konvalinková, Iveta
Pravidlá hospodárenia obce s finančnými prostriedkami. Administratívna finančná kontrola a finančná kontrola na mieste. Nové pravidlá v oblasti vnútorného auditu.