Applying Cluster Analysis to Studying Commercial Diplomacy of Ukraine - Raneta, Leonid, 1982-
Preskúmanie vzťahu medzi počtom diplomatických zamestnancov a objemom exportu Ukrajiny. Korelácia parametrov.