Implementace mezinárodních standardů účetního výkaznictví v České republice a její vliv na zdanění podniků - Mejzlík, Ladislav
Analýza väzby medzi regulatorným rámcom účtovného výkazníctva a systémom zdanenia firiem s dôrazom na Českú republiku.