Klastrová politika Slovenska a Poľska v kontexte rozvoja klastrov cestovného ruchu - Miščíková, Bibiána
Klastrová politika a jej hlavné úlohy. Klastrová politika na Slovensku - podpora klastrov. Klastrová politika v Poľsku. Legislatívna podpora klastrovej politiky v Poľsku. Vplyv klastrovej politiky Slovenska a Poľska na rozvoj klastrov cestovného ruchu.