Slovakia and international crisis management - Goda, Samuel
Prehľad slovenského prístupuj ku krízovému manažmentu. Skúsenosti slovenských ozbrojených síl v medzinárodnom krízovom manažmente: Kosovo, Afganistan a Ukrajina.