Faktory konkurencieschopnosti hotelov na Slovensku - Malachovský, Andrej
Východiská skúmania konkurencieschopnosti hotela. Analýza faktorov konkurencieschopnosti hotelov v SR na základe primárneho a sekundárneho prieskumu.