Benefits from Environmental Management System Implementation - Bednárová, Lucia
Medzinárodný štandard ISO 14001. Environmentálne faktory v manažérskych procesoch. Ekonomické výhody, výhody pre podnik a výhody pre verejné vzťahy. Redukcia nákladov podniku po zavedení štandardu.