Využitie a implementácia metódy Balanced scorecard v cestovnom ruchu - Knižka, Miroslav
Možnosti využitia metódy Balanced scorecard v hoteloch. Perspektívy Blanced scorecard v hoteli. Možnosti využitia metódy Balanced scorecard v cieľových miestach cestovného ruchu. Implementácia metódy BSC v organizáciách cestovného ruchu.