Právní jistota – možný problém daňové politiky vyspělých zemí? - Machová, Zuzana
Overenie hypotézy o pozitívnom vplyve právnej istoty v oblasti zdanenia na ekonomický rast a životnú úroveň vo vyspelých krajinách.