Uses and Abuses of Economic Impact Studies in Tourism - Chang, Semoon
Ekonomický vplyv udalostí v turizme, skúmaný v oblastiach: druh ekonomického vplyvu, voľné otvorené podujatie alebo so vstupenkou, dĺžka trvania udalosti, výdavky návštevníka.