Význam suvenírov v propagácii cieľového miesta cestovného ruchu - Gajdošíková, Zuzana
Suvenír ako marketingový nástroj cieľového miesta cestovného ruchu. Rozvoj predaja suvenírov na Slovensku spätý s rozvojom kúpeľného cestovného ruchu. Analýza ponuky suvenírov v turistických informačných centrách v SR. Dopyt návštevníkov po suveníroch. Typický slovenský suvenír.