Analýza příčin a důsledků nezaměstnanosti mladých v Evropské unii - Potužáková, Zuzana
Príčiny a dopady nezamestnanosti mladých. Trhy práce v rámci Európskej únie. Problematika liberalizácie čiastkových úväzkov.