<The> Development of Environmental-safety Technology for Remediation of Tailings Ponds of Power Plant - Majerník, Milan, 1952-
Charakteristika odkaliska. Experimentovanie so stabilizačným materiálom odkaliska a tvorbou biomasy. Kultivácia energetických plodín, napr. vŕby švédskej.