Determinants of labour productivity - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Determinanty produktivity práce v slovenských priemyselných firmách analyzované na základe vlastníctva, priemerných miezd, ziskovosti z predajných výnosov a inovačnej aktivity v investíciách do vedy a výskumu. Regresná a korelačná anlaýza.