Techniky spojování IV: Překližky - Vítek, Miloslav
Ďalšie prostriedky ligno-celulózovej bázy aplikované v obalovej technike - kompozitné dosky a materiály z aglomerovaného dreva. Preglejky - materiály zlepené z viacerých vrstiev symetricky usporiadaných dýh. Výroba dýh. Výroba preglejok. Aplikácia preglejok v obalovej technike.