Logistická síť sítí pod hlavičkou Alibaby - Novotný, Radek
Najväčší internetový predajca sveta, skupina Alibaba, založil svoju logistickú "dcéru" Cainaio pred dvomi rokmi. Ide o joint venture, ktorého súčasťou sú aj balíkoví prepravcovia. Alibaba začala skupovať podiely v ďalších expresných firmách a budovať vlastné sklady. Ako funguje sieť sietí, ktorá sa tlačí na čínsky vidiek a do zahraničia.