Migrácia - bezpečnostný problém nového milénia? - Štefančík, Radoslav, 1976-
Migrácia - fenomén nielen súčasnosti. Migrácia a súčasné bezpečnostné hrozby. Možnosti vyvarovania sa problémom s prisťahovalcami.