Problemy finansovogo kontrolja v učreždenijach sistemy zdravoochranenija Slovakii - Neubauerová, Erika, 1968-
Problematika finančnej kontroly v zdravotníckych zariadeniach Slovenskej republiky. Neefektívnosť rozdeľovania finančných zdrojov. Príjmy, finančné výsledky a zadlženosť fakultných a univerzitných polikliník a nemocníc. Nevyhnutnosť moderného finančného manažmentu a kontrolingu.